מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
שלב 2
0 דקות
בסיר בינוני מחממים את החלב יחד עם החמאה, עד שמגיעים לרתיחה מלאה. מוסיפים את הקמח והמלח ומורידים מהאש. ממשיכים לערבב כדקה בעזרת כף עץ, עד שנעלמים הגושים. בשלב זה אפשר להעביר למיקסר כדי להקל על התהליך. מערבבים בעזרת מקציף על מהירות נמוכה ומוסיפים לאט את הביצים, עד שנוצר בצק אחיד ויציב מספיק ליצירת הפחזניות.
שלב 3
0 דקות
בעזרת שקית זילוף או כף יוצרים כדורים בקוטר 2 ס"מ על גבי נייר האפייה, ברווחים של 3 ס"מ האחד מהשני. אופים כ-20 דקות, או עד שהפחזניות תפוחות וזהובות.
שלב 4
0 דקות
מורידים את הטמפרטורה ל-150 מעלות וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות. מוציאים מן התנור ומצננים בטמפרטורת החדר. הפחזניות נשמרות כ-4 ימים במקום קריר ובכלי אטום.
שלב 5
0 דקות
למילוי: מניחים במיקסר פודינג, חלב ושמנת ומקציפים במהירות גבוהה כ-3 דק', עד לקבלת קרם. מצננים במקרר עד לשימוש.
שלב 6
0 דקות
לציפוי הקרמל: מחממים סוכר עם מים עד שהסוכר נמס והופך לקרמל בהיר. טובלים כל פחזנית בחלק העליון בקרמל (בזהירות - קרמל חם גורם לכוויה לא נעימה).
שלב 7
0 דקות
מרכיבים את הפחזניות: חותכים כל פחזנית לשניים, בלי לפגוע בציפוי, וממלאים בכף מהמילוי.
שלב 8
0 דקות
מגישים קר.
שלב 1
מתוך
8
מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
שלב 2
מתוך
8
בסיר בינוני מחממים את החלב יחד עם החמאה, עד שמגיעים לרתיחה מלאה. מוסיפים את הקמח והמלח ומורידים מהאש. ממשיכים לערבב כדקה בעזרת כף עץ, עד שנעלמים הגושים. בשלב זה אפשר להעביר למיקסר כדי להקל על התהליך. מערבבים בעזרת מקציף על מהירות נמוכה ומוסיפים לאט את הביצים, עד שנוצר בצק אחיד ויציב מספיק ליצירת הפחזניות.
שלב 3
מתוך
8
בעזרת שקית זילוף או כף יוצרים כדורים בקוטר 2 ס"מ על גבי נייר האפייה, ברווחים של 3 ס"מ האחד מהשני. אופים כ-20 דקות, או עד שהפחזניות תפוחות וזהובות.
שלב 4
מתוך
8
מורידים את הטמפרטורה ל-150 מעלות וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות. מוציאים מן התנור ומצננים בטמפרטורת החדר. הפחזניות נשמרות כ-4 ימים במקום קריר ובכלי אטום.
שלב 5
מתוך
8
למילוי: מניחים במיקסר פודינג, חלב ושמנת ומקציפים במהירות גבוהה כ-3 דק', עד לקבלת קרם. מצננים במקרר עד לשימוש.
שלב 6
מתוך
8
לציפוי הקרמל: מחממים סוכר עם מים עד שהסוכר נמס והופך לקרמל בהיר. טובלים כל פחזנית בחלק העליון בקרמל (בזהירות - קרמל חם גורם לכוויה לא נעימה).
שלב 7
מתוך
8
מרכיבים את הפחזניות: חותכים כל פחזנית לשניים, בלי לפגוע בציפוי, וממלאים בכף מהמילוי.
שלב 8
מתוך
8
מגישים קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0