המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים את המים בסיר קטן עם השמן. מסירים מהאש ומוסיפים את קמח המצה והמלח.
מערבבים היטב, מחזירים לאש ומבשלים עד אשר הרביכה נפרדת מהסיר.
מסירים מן האש ומוסיפים את הביצים זו אחר זו, בוחשים היטב כל ביצה לתוך הרביכה.
משמנים תבנית שטוחה. מזלפים את התערובת בעזרת מזלף פחזניות.
אופים בחום בינוני במשך כ-40 דקות .
ממלאים בכבד קצוץ או בסלט ביצים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0