המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את הטונה מהשמן. מעבירים לקערה ומועכים / מפוררים בעזרת מזלג (שלא יוותרו גושים).
מוסיפים את כל יתר החומרים פרט לגלטין ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הג'לטין ומערבבים.
מעבירים לכלי הגשה, מכסים ומקררים כמה שעות במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0