המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הכבד ומטגנים יחד.
מוסיפים שום כתוש.
מתבלים במעט מלח ובפלפל שחור, מעט סויה ומעט קינמון.
מבשלים ללא מכסה עד שהכבד מוכן, אך לא עשוי מידי.
טוחנים במכונת בשר את הביצים וחצי בצל חי. מוסיפים את תערובת הכבדים (מי שאוהב מרקם חלק יותר, יכול לטחון במעבד מזון).
להגשה: מרוקנים לחם כפרי עגול כמספר הסועדים, משאירים שכבה דקה של החלק הקשה של הלחם.
מורחים את הלחם בביצה, ומכניסים לתנור שחומם מראש, עד להתקשות.
מוציאים את הלחם. מקררים, ולפני ההגשה מכניסים את הכבד לקעריות הלחם שיצרנו.
אפשר לקשט במעט בצל מטוגן מלמעלה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0