המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרפדים את בסיס ודפנות התבנית בנייר אפייה או ניילון נצמד (מומלץ לשמן כדי שהנייר יידבק).
מטגנים את הכבדים במחבת גדולה כ-10 דקות. מוסיפים את אבקת מרק הבצל, ממשיכים לטגן על אש בינונית עד שהם עשויים לגמרי, עוד 3-4 דקות.
מעבירים יחד עם הנטורינה למעבד מזון ומעבדים לפטה חלק לגמרי.
מעבירים לתבנית מלבנית (אינגליש קייק) ומהדקים. עוטפים אותה ומעבירים לקירור של שעתיים במקרר. מומלץ להניח משקולת מעל התבנית.
מערבבים את הריבה עם 3 כפות מים רותחים.
פורסים את הפטה לפרוסות, מפזרים את השקדים וכפית ריבה לכל מנה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1