המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל, מעסים היטב את הבצל והחומרים, שמים בסיר ומכסים.
מטגנים על אש בינונית. כאשר הבצל מתרכך, מרימים את המכסה, ונותנים לנוזלים להתאדות על אש נמוכה.
שמים במחבת גדולה את שמן הזית והחמאה, ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הכבדים ומטגנים מעט מכל צד. משאירים אותם עדיין ורודים מעט בפנים. מתבלים במלח, פלפל וצ`ילי.
שופכים את הברנדי, משאירים על אש גבוהה עוד כחצי דקה ומסירים מהאש.
מקררים ומעבירים למעבד מזון לטחינה קצרה.
הרכבת הפאטה: (ל-15 קוקטים אישיים או לאינגליש קייק) מרפדים קוקוט אישי בניילון נצמד. בתחתית כל קוקוט, שמים כף וחצי מתערובת הכבד. משטחים מעל בצל מקורמל, ומכסים בעוד כף וחצי מהכבד. עוטפים בשולי הניילון נצמד ומקררים לילה במקרר.
רוטב תות מפולפל: מעבדים במעבד מזון את התותים עם סוכר הווניל למחית חלקה.
מעבירים לקלחת. מתבלים בהמון פלפל גרוס, מעט צ'ילי, חומץ בלסמי, ציפורן ומביאים לרתיחה. מעבירים לקירור עד להגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0