המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים רוטב: חותכים את הבצל לרצועות דקות, ואת הפטריות לרצועות בינוניות.
ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את הבצל. לאחר שמזהיב מוסיפים את הפטריות, מתבלים מעט במלח ופלפל,
לאחר כ 4-5 דק' מוספים כוס מים מלאה אשר לתוכה הוספנו 2 כפות מרק פטריות ומערבבים.
מערבבים עוד כ 2-3 דק' עד שמצטמצמים הנוזלים, ומוסיפים את השמנת באיטיות תוך כדי בחישה. מתבלים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מכסים את הסיר לעוד 10 דקות ומוסיפים את הגבינה וממשיכים לעוד 1-2 דק' על האש.
שמים מהרוטב על גבי הפטוציני עם מעט מהגבינה מעל, ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0