המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים כל ירק בנפרד ומעבירים לסיר.
מוסיפים לירקות את הזיתים, העגבניות המיובשות, הירק הקצוץ ומעט שמן זית. מערבבים לתערובת אחידה ומחממים.
מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. מסננים ממים.
מוסיפים את הפסטה לסיר הירקות ומערבבים לתערובת אחידה.
לפני ההגשה מפזרים גבינת פרמז'ן מעל ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0