המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הריחן, השום, הצנוברים וגבינת הפרמזן, מתבלים במלח ובפלפל ומעבדים חצי דקה. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי עיבוד עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים למחבת. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה ומבשלים על להבה בינונית עד להסמכת הרוטב. במידה ויש צורך מוסיפים רבע כוס ממי בישול הפסטה לדילול הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושומרים 1/4 כוס ממי הבישול לדילול הרוטב. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן או קשקבל וצנוברים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0