המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, ומסננים.
כותשים את השום ומטגנים באש נמוכה שלא ישחים, מוסיפים את השמנת, שתי כפות עירית וחרדל. מוסיפים מלח פלפל, ובודקים את הטעם, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ונותנים לרוטב להסמיך.
חותכים את הסלמון לרצועות, ומוסיפים אותו לרוטב יחד עם מיץ הלימון, ומערבבים.
מעבירים את הפסטה לרוטב, ומבשלים עוד כדקה.
מפזרים מעל כל מנה עגבניות מיובשות, פרמזן, ומעט עירית ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0