מבשלים את הפסטה בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, ומסננים.
שלב 2
0 דקות
כותשים את השום ומטגנים באש נמוכה שלא ישחים, מוסיפים את השמנת, שתי כפות עירית וחרדל. מוסיפים מלח פלפל, ובודקים את הטעם, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ונותנים לרוטב להסמיך.
שלב 3
0 דקות
חותכים את הסלמון לרצועות, ומוסיפים אותו לרוטב יחד עם מיץ הלימון, ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את הפסטה לרוטב, ומבשלים עוד כדקה.
שלב 5
0 דקות
מפזרים מעל כל מנה עגבניות מיובשות, פרמזן, ומעט עירית ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, ומסננים.
שלב 2
מתוך
5
כותשים את השום ומטגנים באש נמוכה שלא ישחים, מוסיפים את השמנת, שתי כפות עירית וחרדל. מוסיפים מלח פלפל, ובודקים את הטעם, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ונותנים לרוטב להסמיך.
שלב 3
מתוך
5
חותכים את הסלמון לרצועות, ומוסיפים אותו לרוטב יחד עם מיץ הלימון, ומערבבים.
שלב 4
מתוך
5
מעבירים את הפסטה לרוטב, ומבשלים עוד כדקה.
שלב 5
מתוך
5
מפזרים מעל כל מנה עגבניות מיובשות, פרמזן, ומעט עירית ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0