משרים את הצימוקים בשרי ובקוניאק למשך לילה. מסננים.
שלב 2
10 דקות
ממיסים בסיר כפול שוקולד וחמאה. קוצצים גס את האגוזים ומוסיפים לשוקולד. מוסיפים את הצימוקים המסוננים ומערבבים הכל.
*ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את התערובת לעטרות נייר קטנות ומקפיאים.
שלב 4
0 דקות
אחרי שהפטיפורים קפואים מאחסנים במקפיא בתוך קופסה אטומה ומגישים ישר מההקפאה.
שלב 1
מתוך
4
משרים את הצימוקים בשרי ובקוניאק למשך לילה. מסננים.
שלב 2
מתוך
4
ממיסים בסיר כפול שוקולד וחמאה. קוצצים גס את האגוזים ומוסיפים לשוקולד. מוסיפים את הצימוקים המסוננים ומערבבים הכל.
*ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
4
יוצקים את התערובת לעטרות נייר קטנות ומקפיאים.
שלב 4
מתוך
4
אחרי שהפטיפורים קפואים מאחסנים במקפיא בתוך קופסה אטומה ומגישים ישר מההקפאה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0