המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
* מתאים למנג'טים מס 4, מנג'טים גדולים מכינים סיר כפול (ממלאים סיר בשתי כוסות מים רותחים ומניחים מעליו קערה חסינת חום, כך שתחתיתה לא תיגע במים).
שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות, מעבירים לקערה שמעל הסיר וממסים על להבה נמוכה. מערבבים עד שכל גושי השוקולד נמסים, נעלמים ומתקבלת מסה חלקה ומבריקה. מסירים מהלהבה.
מוסיפים את הצימוקים, השקדים והפיסטוקים (משאירים מעט פיסטוקים בצד לקישוט) ומערבבים כך שיצופו בשוקולד.
ממלאים כל מנז'ט בעיסת השוקולד ומקשטים מעל בשארית הפיסטוקים.
מצננים במקרר, חצי שעה לפחות לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0