המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים למחבת גדולה את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את השום ומערבבים.
קוצצים את רגלי הפטריות הגדולות ומוסיפים אותן למחבת. מנקזים את נוזל הפטריות שבקופסה ומוסיפים גם את פרוסות הפטריות למחבת. מטגנים אותם ובמשך מספר דקות עד שהנוזלים התאיידו.
להוסיף את אגוזי המלך הקצוצים ,את הערמונים הקצוצים, אבקת המרק ולצקת את השמנת המתוקה.
להוסיף את גבינת הפרמזן ולתבל באגוז מוסקט מלח ופלפל. לערבב היטב, עד שהנוזלים מצטמצמים ולא נותרים נוזלים.
עם מברשת למשוח בשכבת שמן דקה את כיפת הפטריות.
למלא את הפטריות במילית. לפזר מעט פירורי לחם מעל המילית.
להניח את הפטריות על תבנית המרופדת בנייר אפייה. להכניס את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה שלך כ- 180 מעלות ולאפות במשך כ-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0