המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן בחמאה את הבצל הקצוץ.
להוציא את רגלי הפיטריות, אפשר להוריד מעט משולי הפיטריה ולהרחיב את הפתח.
להניח אותן עם השקדים והפטרוזיליה במעבד מזון ולרסק לגרגירים קטנים (לא ממש מחית).
להוסיף לבצל ולטגן מעט, להוסיף אבקת מרק ולערבב. לצנן.
להכין את הרוטב: לטגן את הבצל והשום בחמאה ולהוסיף שמנת ואת כל תתבלינים. לצקת על הפיטריות.
אפשר להוסיף גבינה מגורדת ולאפות בתנור עד שמזהיב. *ניתן להמיר את החלב במים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0