המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוציאים לפיטריות את הגבעול (רק את הגבעול) כך שנשארת פטרייה עם שקע באמצע.
מכניסים לשקע גבינה, אם רוצים ניתן להמליח ולפלפל מעט.
מפזרים מעט פירורי לחם על המילוי. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. אופים כ-10 דקות או עד שהגבינה מבעבעת והפטריות אבדו נפח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0