המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר קטן שמים מעט חמאה, קוצצים את הרגלים של הפטריות ומוספים לסיר,
נותנים לזה כמה דקות, ואחכ מוסיפים את השמנת לבישול, מעט מלח ופלפל ו-2 כפות גדושות של עלי טימין (לא טרי).
מבשלים הכל יחד עד לרתיחה.
את הפטריות משכיבים על הגב בתוך תבנית וממלאים בגבינה מלוחה.
לאחר שכל הפטריות מסודורת וממולאות, את התערובת על הפטריות, להכניס לתנור בחום 180 בערך חצי שעה
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0