המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסירים את רגלי הפטריות.
מערבבים את הגבינה עם השמיר הקצוץ, וממלאים את הפטריות. *ניתן להמיר את גבינת הפטה בגבינה צפתית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
טובלים בקמח, בביצים טרופות ולבסוף בפירורי לחם מעורבים בשומשום.
מטגנים בשמן חם עד לקבלת גוון זהוב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0