מורידים את הרגליים מהפטריות, וקוצצים אותן (את הרגליים).
שלב 2
0 דקות
במחבת עם שמן חם מטגנים בצל עד שהופך לזהוב. מוסיפים למחבת את רגלי הפטריות הקצוצות, פירורי הלחם, תימין, ומזליפים מעט שמן כמהין. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים תוך כדי ערבוב. מורידים את המחבת מהכיריים, ומוסיפים את הפטרוזיליה והפרמזן, ומצננים מעט.
שלב 3
0 דקות
ממלאים את ראשי הפטריות במילית. מברישים את הפטריות מכל הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
שלב 4
0 דקות
מניחים את הפטריות בתבנית חסינת חום, ומכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות. אופים במשך כ-20 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון יפה. בתיאבון.
שלב 1
מתוך
4
מורידים את הרגליים מהפטריות, וקוצצים אותן (את הרגליים).
שלב 2
מתוך
4
במחבת עם שמן חם מטגנים בצל עד שהופך לזהוב. מוסיפים למחבת את רגלי הפטריות הקצוצות, פירורי הלחם, תימין, ומזליפים מעט שמן כמהין. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים תוך כדי ערבוב. מורידים את המחבת מהכיריים, ומוסיפים את הפטרוזיליה והפרמזן, ומצננים מעט.
שלב 3
מתוך
4
ממלאים את ראשי הפטריות במילית. מברישים את הפטריות מכל הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
שלב 4
מתוך
4
מניחים את הפטריות בתבנית חסינת חום, ומכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות. אופים במשך כ-20 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון יפה. בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0