המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים מעט את הבצל בשמן זית או חמאה ומוסיפים את האווז.
מטגנים 5-4 דק' להזהבה ומוסיפים את הפטריות.
מטגנים-מערבבים כ-10 דק', עד שהנוזלים מצטמצמים.
מוסיפים את הבלסמי והטריאקי, מצמצמים עוד 5 דק' ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0