המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שורים את השעועית במים למשך 12 שעות, מסננים, ומעבירים לסיר.
מוסיפים מים טריים עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה, מבשלים על להבה נמוכה כ-120 דקות, או עד שהשעועית מתרכת, מסננים ומצננים.
מניחים את הבצל במסננת, זורים כפית מלח, מערבבים ומניחים ל-60 דקות. שוטפים תחת מים זורמים, ומנקזים היטב במסננת.
מניחים בקערה את השעועית, ביצים, זיתים, בצל יבש ירוק ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל, סוכר, שמן זית וחומץ, ומערבבים היטב. משעים ל-120 דקות.
מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, ומעטרים בפלחי עגבניות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0