המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם את השמן בסיר.
לקצוץ את הבצל דק-דק.
להכניס לשמן עד שישחים כמעט שניה לפני שנשרף.
להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולבשל כעשר דקות.
להוסיף את השעועית שהושרתה במשך לילה שלם, בשר וביצים.
לא להוסיף תבלינים בשלב זה.
לבשל כ-120 דקות ומדי פעם לבדוק שלא חסר מים.
בסוף הבישול להוסיף מלח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0