מפשירים את עלי התרד. מוסיפים אותם ואת שיני השום הכתוש למחבת גדולה, עמוקה ויבשה, ומאדים את התרד, עד שהוא מאבד מנפחו. מורידים את המחבת מהכיריים, ומצננים.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את התרד, גבינות, ופרורי הלחם לקערה ומערבבים, עד שמתקבל מרקם אחיד.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את בצק הפילאס למלבנים בגודל 10×12 ס"מ. מניחים כף מלית במרכז כל מלבן, מגלגלים למיני רולדה. מניחים את הרולדות בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
25 דקות
מברישים את המאפים בביצה טרופה, ומפזרים מעל גרגירי שומשום. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שמתקבלים מאפים בגוון זהוב. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
4
מפשירים את עלי התרד. מוסיפים אותם ואת שיני השום הכתוש למחבת גדולה, עמוקה ויבשה, ומאדים את התרד, עד שהוא מאבד מנפחו. מורידים את המחבת מהכיריים, ומצננים.
שלב 2
מתוך
4
מעבירים את התרד, גבינות, ופרורי הלחם לקערה ומערבבים, עד שמתקבל מרקם אחיד.
שלב 3
מתוך
4
מחלקים את בצק הפילאס למלבנים בגודל 10×12 ס"מ. מניחים כף מלית במרכז כל מלבן, מגלגלים למיני רולדה. מניחים את הרולדות בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
4
מברישים את המאפים בביצה טרופה, ומפזרים מעל גרגירי שומשום. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שמתקבלים מאפים בגוון זהוב. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0