המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את החציל, הזוקיני, הפלפלים והפטריות, כל ירק בנפרד, עד להזהבה.
מחממים בסיר גדול שמן זית, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את האורז ומטגנים 2 דק'.
מוסיפים את הירקות המטוגנים, החמוציות, המשמש, האפונה ועשבי התיבול, ומתבלים בתבלינים הרשומים (כפית שטוחה מכל סוג).
מערבבים את אבקת מרק הירקות עם המים ויוצקים לסיר. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה 20 דק', מסירים מהלהבה ומניחים בצד ל-20 דק' נוספות.
מערבבים את כל תכולת הסיר ומעבירים לצלחת הגשה מרכזית. זורים מעל צנוברים ושקדים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0