המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים למחבת רחב את שמן זית ומחממים. מוסיפים למחבת את חצאי טבעות הכרישה ומאדים במשך כ- 3 דקות עד ריכוך.
מוסיפים למחבת רצועות הפטריות והאגוזים הגרוסים, מוסיפים את עלי השמיר הקצוצים, ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים במשך כ-3 דקות לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים למחבת אורז, ומערבבים היטב עם הפטריות. יוצקים את היין הלבן, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה עד שהיין נספג.
יוצקים חצי כוס מרק פטריות, מערבבים ומביאים לרתיחה. 5.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0