המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן במחבת עמוקה, מוסיפים את הפלפל ואת שיני השום.
שופכים את צנצנת רוטב העגבניות לסיר, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב כ-8 דקות עם מכסה סגור.
מניחים את הדגים בתוך הרוטב, מוסיפים את הכוסברה, פרוסות לימון ומבשלים עוד כ-8 דקות.
מומלץ להגיש עם עלי כוסברה קצוצים מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0