המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן במחבת עמוקה, או סיר, מוסיפים את הפלפל ושיני השום.
שופכים את צנצנת רוטב העגבניות לסיר, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, ומבשלים את הרוטב כ-8 דקות עם מכסה סגור.
מוסיפים לרוטב מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את הדגים בתוך הרוטב, ומבשלים עוד כ-8 דקות.
מגישים עם עלי כוסברה קצוצים מלמעלה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0