המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את ירקות השורש לקוביות, ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות 45 דקות.
מטגנים את הפילטים (קודם את הצד עם העור) לאחר המלחה ופלפול עד להשחמת העור והופכים לדקה.
במקביל מטגנים את ירקות השורש מס' דקות לקבלת פריכות.
להכנת הרוטב: ממיסים את החמאה ומטגנים בה מעט את השום. מוסיפים את הציר, השמנת והעירית, ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה.
מניחים בצלחת את קוביות הירקות ומעליהן את הדג. יוצקים מעט מהרוטב על הדג והירקות ומקשטים במעט עירית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0