מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה. שמים את נתחי הפילה במרכז, עם העור כלפי מטה. מסדרים סביבם את הביצים (הצד החתוך כלפי מעלה), הבצלים, הפלפל החריף, שיני השום, הקישואים והצלפים.
מנמיכים להבה ומבשלים ללא מכסה בבעבוע עדין כ-25 דקות, עד שהדג עשוי.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה. שמים את נתחי הפילה במרכז, עם העור כלפי מטה. מסדרים סביבם את הביצים (הצד החתוך כלפי מעלה), הבצלים, הפלפל החריף, שיני השום, הקישואים והצלפים.
הערות 0