המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה. שמים את נתחי הפילה במרכז, עם העור כלפי מטה. מסדרים סביבם את הביצים (הצד החתוך כלפי מעלה), הבצלים, הפלפל החריף, שיני השום, הקישואים והצלפים.
מערבבים את מיץ הלימון, המים, המלח והפלפל היטב. יוצקים למחבת ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים ללא מכסה בבעבוע עדין כ-25 דקות, עד שהדג עשוי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0