קולפים את בצלי השאלוט וחוצים לשניים. מנגבים את הפטריות. מקצרים את עלי הבצל הירוק, את החלק הלבן משאירים בשלמותו.
שלב 3
0 דקות
מרתיחים את המרק והיין בסיר גדול. חותכים את פילה הבשר ל-4 חלקים שווים (לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ). קושרים חוט שפגט סביב כל פרוסה ובמרכזה, על מנת לשמור על צורתה הנאה.
שלב 4
0 דקות
מרתיחים את בצלי השאלוט והכרישה במשך 5 דק'. מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עוד 2 דק'.
שלב 5
0 דקות
מכניסים את הבשר למרק ומבשלים כ-5-8 דק', עד אשר הבשר הופך ורוד. מניחים את הבשר על צלחת הגשה מחוממת עם הירקות שבושלו במרק. מגישים את הרוטב בכלי נפרד.
שלב 6
0 דקות
כתחליף לרוטב אפשר להגיש את הבשר עם מעט מרק מעורב בחרדל, חזרת מגוררת ומלח.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב ומשהים במקרר.
שלב 2
מתוך
6
קולפים את בצלי השאלוט וחוצים לשניים. מנגבים את הפטריות. מקצרים את עלי הבצל הירוק, את החלק הלבן משאירים בשלמותו.
שלב 3
מתוך
6
מרתיחים את המרק והיין בסיר גדול. חותכים את פילה הבשר ל-4 חלקים שווים (לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ). קושרים חוט שפגט סביב כל פרוסה ובמרכזה, על מנת לשמור על צורתה הנאה.
שלב 4
מתוך
6
מרתיחים את בצלי השאלוט והכרישה במשך 5 דק'. מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עוד 2 דק'.
שלב 5
מתוך
6
מכניסים את הבשר למרק ומבשלים כ-5-8 דק', עד אשר הבשר הופך ורוד. מניחים את הבשר על צלחת הגשה מחוממת עם הירקות שבושלו במרק. מגישים את הרוטב בכלי נפרד.
שלב 6
מתוך
6
כתחליף לרוטב אפשר להגיש את הבשר עם מעט מרק מעורב בחרדל, חזרת מגוררת ומלח.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0