המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב ומשהים במקרר.
קולפים את בצלי השאלוט וחוצים לשניים. מנגבים את הפטריות. מקצרים את עלי הבצל הירוק, את החלק הלבן משאירים בשלמותו.
מרתיחים את המרק והיין בסיר גדול. חותכים את פילה הבשר ל-4 חלקים שווים (לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ). קושרים חוט שפגט סביב כל פרוסה ובמרכזה, על מנת לשמור על צורתה הנאה.
מרתיחים את בצלי השאלוט והכרישה במשך 5 דק'. מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עוד 2 דק'.
מכניסים את הבשר למרק ומבשלים כ-5-8 דק', עד אשר הבשר הופך ורוד. מניחים את הבשר על צלחת הגשה מחוממת עם הירקות שבושלו במרק. מגישים את הרוטב בכלי נפרד.
כתחליף לרוטב אפשר להגיש את הבשר עם מעט מרק מעורב בחרדל, חזרת מגוררת ומלח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0