מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מתבלים את הברבוניות במלח ובפלפל, מקמחים משני הצדדים, מנערים מעודף הקמח ומטגנים משני הצדדים עד שיזהיבו. מניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את כל מרכיבי הסלסה, טועמים ומשפרים תיבול. מסדרים את הקוסקוס בערמה בצלחת הגשה גדולה, מסדרים מסביב את הדגים, יוצקים על הדגים את הסלסה ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
2
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מתבלים את הברבוניות במלח ובפלפל, מקמחים משני הצדדים, מנערים מעודף הקמח ומטגנים משני הצדדים עד שיזהיבו. מניחים בצד.
שלב 2
מתוך
2
מערבבים את כל מרכיבי הסלסה, טועמים ומשפרים תיבול. מסדרים את הקוסקוס בערמה בצלחת הגשה גדולה, מסדרים מסביב את הדגים, יוצקים על הדגים את הסלסה ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0