המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
סוחטים את הלימון, משאירים את המיץ בצד לבישול. את הפרי עצמו חותכים לרבעים ומשתמשים בו להשריית הדג.
משרים את הדגים בלימון כשעה.
ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את השום והבצל, מוסיפים את מיץ הלימון, החומץ הבלסמי, המלח ופלפל שחור ומבשלים כ- 10 דקות.
מוסיפים את הדג ולבשל כ- 20 דקות. בסיום הבישול מפזרים מעל את השקדים ואת הבצל הירוק הקצוץ.
מבשלים את האפונה במים בנפרד מסננים וממליחים קמעה.
להגשה: מניחים 2 חתיכות דג, מעל בצל ירוק קצוץ והשקדים ומפזרים ליד בצלחת אפונה ירוקה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0