המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בשכבה ראשונה בתוך שקית הקוקי את הדלעת, טימין והאורגנו.
בשכבה השנייה מניחים את הדג, ולאחר מכן יוצקים את הנוזלים.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
קושרים היטב את השקית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, ואופים למשך 45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0