המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הירקות תוך כדי ערבוב.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את היין ומערבבים.
מניחים את חתיכת הפילה על נייר כסף, מתבלים בתבלין לדג, מעל יוצקים את הירקות המטוגנים, מכסים בחתיכת הפילה הנוספת ועוטפים בנייר הכסף.
צולים על הגריל או על מחבת פסים כ-7 דק' מכל צד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0