המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
אחרי בישול הפסטה מסננים אותה, מערבבים עם כף שמן זית ושומרים חם.
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, לפי הסדר. שומרים 2 כפות בצד, ואת השאר מערבבים עם הפסטה החמימה.
מערבבים את הקמח עם התבלינים, ומקמחים קלות כל דג.
מטגנים את הדגים בשמן ובחמאה, על אש בינונית, ארבע דקות מכל צד, עד שמזהיבים.
מגישים את הדג, על מצע פסטה עם הרוטב, ומקשטים כל מנה במעט מן הרוטב ששמרנו בצד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0