המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את השמנת, שמיר, מלח ופלפל במעבד מזון ומרסקים למחית. אם המחית יוצאת סמיכה מדי, אפשר לדלל במעט חלב.
מניחים את הדגים בתבנית ומורחים בנדיבות ברוטב. אופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד שהדגים עשויים.
מגישים מיד עם פסטה או אורז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0