במחבת מערבבים, חצי דקה, 2 כפות שמן זית ואריסה. מוסיפים 2-3 כפות מים ממי הבישול ונמשיך לערבב ולצמצם את הרוטב עוד כדקה. מוסיפים כף כוסברה קצוצה ומלח ים ומניחים בעדינות בצלחת.
שלב 2
0 דקות
צורבים את הדג מהצד של העור וצריבה קלה מהצד השני. ומניחים את הדג על הניוקי המבושל.
שלב 1
מתוך
2
במחבת מערבבים, חצי דקה, 2 כפות שמן זית ואריסה. מוסיפים 2-3 כפות מים ממי הבישול ונמשיך לערבב ולצמצם את הרוטב עוד כדקה. מוסיפים כף כוסברה קצוצה ומלח ים ומניחים בעדינות בצלחת.
שלב 2
מתוך
2
צורבים את הדג מהצד של העור וצריבה קלה מהצד השני. ומניחים את הדג על הניוקי המבושל.
הערות 0