המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת עם מעט שמן מאדים את הבצלים.
מוסיפים יין וחומץ ומצמצמים לחצי.
מוסיפים שמנת ומצמצמים שוב לחצי עד לקבלת רוטב סמיך.
מחממים תנור ל- 220 מעלות.
במחבת מחממים שמן + קוביית חמאה.
מניחים את הדג על צד העור ומתבלים.
לאחר כשלוש דקות טיגון הופכים את הדג.
לאחר שלוש דקות נוספות, מעבירים לתנור לחמש דקות נוספות.
מניחים על צלחת, יוצקים מהרוטב ושקדים קלויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0