בסיר רחב לדגים, לטגן עם מעט שמן את הגמבה, גזר, פלפל חריף ושום.
*ניתן להמיר את המושט בדג ניסכת הנילוס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
5 דקות
לטגן חמש דקות ראשונות על אש גבוהה, ולאחר מכן להנמיך לאש נמוכה ולבשל חמש דקות נוספות.
שלב 3
7 דקות
להוסיף חצי כוס מים ולבשל כ-7 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים מעט.
שלב 4
0 דקות
מניחים את כל התבלינים בצלחת עמוקה עם רבע כוס שמן, טובלים את חתיכות הדג בתערובת משני הצדדים ומניחים על הירקות כשהעור כלפי מטה. ניתן להעלות חלק מהירקות מעל הדגים.
שלב 5
0 דקות
לערבב את תערובת התבלינים הנותרת עם חצי כוס מים ולשפוך בין חתיכות הדגים.
שלב 6
0 דקות
לשים לב שגובה המים לא יכסה את הדגים, הם אמורים להישאר חשופים. הגובה הנדרש הוא עד הדגים עצמם, להוסיף או להוריד מים בהתאם.
שלב 7
0 דקות
לפזר מעל את הכוסברה, כך שתכסה את כל התבשיל.
שלב 8
0 דקות
לחכות שהכוסברה תהיה רכה ומבושלת, כך נדע שהדגים מוכנים.
שלב 1
מתוך
8
בסיר רחב לדגים, לטגן עם מעט שמן את הגמבה, גזר, פלפל חריף ושום.
*ניתן להמיר את המושט בדג ניסכת הנילוס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
8
לטגן חמש דקות ראשונות על אש גבוהה, ולאחר מכן להנמיך לאש נמוכה ולבשל חמש דקות נוספות.
שלב 3
מתוך
8
להוסיף חצי כוס מים ולבשל כ-7 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים מעט.
שלב 4
מתוך
8
מניחים את כל התבלינים בצלחת עמוקה עם רבע כוס שמן, טובלים את חתיכות הדג בתערובת משני הצדדים ומניחים על הירקות כשהעור כלפי מטה. ניתן להעלות חלק מהירקות מעל הדגים.
שלב 5
מתוך
8
לערבב את תערובת התבלינים הנותרת עם חצי כוס מים ולשפוך בין חתיכות הדגים.
שלב 6
מתוך
8
לשים לב שגובה המים לא יכסה את הדגים, הם אמורים להישאר חשופים. הגובה הנדרש הוא עד הדגים עצמם, להוסיף או להוריד מים בהתאם.
שלב 7
מתוך
8
לפזר מעל את הכוסברה, כך שתכסה את כל התבשיל.
שלב 8
מתוך
8
לחכות שהכוסברה תהיה רכה ומבושלת, כך נדע שהדגים מוכנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1