המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשטוף היטב את הדג ולהשרות במלח ולימון 30 דקות.
בסיר גדול שטוח לחמם את השמן עם התבלינים, מלבד המרק עוף, לסדר את הירקות, גרגירי החומוס, וכן את השום.
להוסיף כשתי כוסות מים , להביא לרתיחה ולהוסיף את המרק עוף, להנמיך את האש ולבשל כ-15 דקות עד שהגזר יתרכך מעט.
לסדר מעל את הדג, לפזר מעל את הכוסברה, לדאוג שיהיו מים עד גובה הדג.
מבשלים כ-45 דקות, עד שישאר מעט רוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0