המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים כל פרוסת פילה לשלוש חתיכות, כשהן עדיין קפואות.
הכנת המשרה: שמים בקערית את הביצים, הלימון, הפסטו, החרדל והשום.
מניחים את פרוסות הדג בכלי, יוצקים מעליהם את נוזל המשרה ומשרים בו את הדגים במשך כשעה אחת.
הכנת הרוטב: שמים בקערית את החרדל ואת המיונז. מערבבים היטב.
יוצקים מעט חומץ הדרים ומערבבים היטב עד שמתקבל מרקם אחיד, חלק ומעט נוזלי. טועמים ומשפרים טעם עם 1/2 כפית סוכר. מערבבים היטב.
הכנת הציפוי: שמים בקערה את מרכיבי הציפוי ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. טובלים כל פיסת דג בתערובת הציפוי.
מחממים שמן טיגון במחבת רחבה וכאשר הוא חם מוסיפים את פרוסות פילה הדג המצופות.
מטגנים עד שמתקבל גוון זהוב. הופכים צד וממשיכים לטגן במשך כשתי דקות נוספות.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצלחת הגשה אישית. יוצקים מעל הדג המטוגן מעט רוטב ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0