המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הדג לפרוסות אלכסוניות ברוחב 1 ס"מ.
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים את פרוסות הדג ומטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות. מתבלים במלח ופלפל מוציאים מהמחבת ומניחים במקום חם.
מכינים רוטב: נפטרים משאריות השמן שבמחבת ויוצקים לתוכה את היין. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-2 דקות, או עד שרוב היין מתאדה. מוסיפים את האפונה והשמנת ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה בינונית 5 דקות.
טוחנים את הרוטב: מעבירים את האפונה והנוזלים למעבד מזון ומעבדים כדקה. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב לסיר קטן, דרך מסננת בעלת חורים בינוניים. מחממים קצת ומגישים יחד עם הסלמון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0