המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מערבבים שמנת, יין, רוטב בסיס, מלח ופלפל.
מניחים את הסלמון בתבנית, יוצקים עליו את הרוטב ומכסים ברדיד אלומיניום.
אופים במשך 20 דקות,
מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות עד להשחמה. מפזרים בצל ירוק ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0