המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקרמלים את התפוחים: מחממים במחבת מים וסוכר, עד לקבלת קרמל שצבעו חום בהיר. מוסיפים את התפוחים והפתיתים פלוס חיטה מלאה, ומקפיצים עד לקרמול התפוחים.
הכנת קרם התותים: מבשלים את הסוכר, התותים, המים והבלסמי על אש גבוהה למשך 10 דקות.
טוחנים בבלנדר ידני, עד לקבלת מרקם אחיד. מקררים.
מקציפים את השמנת, עד לקבלת קרם יציב.
מוסיפים את מחית התותים בתנועות קיפול לשמנת המוקצפת.
הכנת הפילו: מפרידים את הדפים, ומורחים מהחמאה המומסת על כל דף. מניחים את דפי הפילו אחד על השני. חותכים את הדפים לריבועים, ומניחים בתוך תבנית אפייה עמוקה בגול קטן.
מוסיפים את התפוחים המקורמלים, ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות עד להזהבה.
מוציאים מהתנור, מקררים, שופכים על המאפה את קרם התותים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0