המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את כל החומרים היבשים למערבל ומערבלים בעדינות .
מוסיפים את השמן והמים בהדרגה עד שהבצק נוח ונעים ולא נדבק ונותנים לו לתפוח 10 דקות.
מערבבים את השמן הזית,עגבניות והתבלינים תוך כדי טעימה מבוקרת.
משטחים את הבצק, מורחים אותו ברוטבומפזרים אורגנו. גבינה ו... מה שאוהבים.
אופים ב-180-200 מעלות כ-15 דקות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0