המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים דק את הירקות, מזלפים בשמן ומתבלים עם מלח, פלפל וטימין.
קולים בתנור בחום של 250 מעלות כ-10 דקות.
הכנת הבצק: שמים את כל חומרי הבצק במיקסר 10 דקות, ומתפיחים כשעה.
מרדדים את הבצק לעלה גדול, שמים מעליו את הגבינה ומעל את הירקות הקלויים. אופים בחום של 230 מעלות למשך 10 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0