המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את המרגרינה.
מוסיפים לקערה את כל חומרי הבצק.
לשים ומשטחים בתבנית משומנת.
מכניסים לתנור בחום בינוני עד שמזהיב (לא אפייה שלמה) ומוציאים.
מערבבים את חומרי הרוטב, שופכים על הבצק.
מפזרים גבינה צהובה.
מחזירים לתנור עד שהגבינה משחימה.
אפשר להוסיף בצל/פטריות/זיתים/טונה, או כל דבר אחר שאוהבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0