המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס לקערה 3 כוסות קמח וליצור באמצע גומה.
להוסיף ביצה, מלח, סוכר ומרגרינה ולערבב.
להוסיף שמרים ומים ולהתחיל ללוש.
להוסיף בהדרגה את הקמח הנותר וללוש עד קבלת בצק חלק וגמיש (אם הבצק דביק אפשר להוסיף עוד 1/2 כוס קמח).
לכסות את הבצק ולהניח בצד להתפחה ל-60 דקות.
לשמן משטח עבודה, להוציא את הבצק וללוש כ-3 דקות בשמן.
לכסות ל-15 דקות נוספות.
לחמם את התנור לחום גבוה.
לרפד מגש בנייר אפייה (רצוי מגש עגול) ולשמן את נייר האפייה.
לרדד את הבצק לעובי של 1.5 ס"מ ולהעביר למגש האפייה.
לערבב את מצרכי הרוטב.
לצקת מעל הבצק את הרוטב ולכסות את כולו.
לפזר מעל הרוטב את הגבינה ואת התוספות שבחרתם.
להנמיך את הטמפרטורה בתנור ל-200 מעלות ולאפות כ-15 דקות, או עד שהגבינה מבעבעת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0