המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק, ומוסיפים בהדרגה את החלב.
מתפיחים 50 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב. מצננים.
שופכים את הרוטב על הבצק המרודד.
מעטרים בגבינה צהובה מגורדת והתוספות לבחירה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 210 מעלות ל-12 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0