המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק, ומוסיפים בהדרגה את החלב.
מתפיחים 50 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב. מצננים.
שופכים את הרוטב על הבצק המרודד.
מעטרים בגבינה צהובה מגורדת והתוספות לבחירה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 210 מעלות ל-12 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0