מערבבים את כל החומרים היבשים מלבד המלח והסוכר - אותם יש לערבב עם המים הפושרים עד שהכל נמס. מוסיפים קמח ושמן זית.
שלב 2
0 דקות
יוצרים בצק רך וגמיש, מרססים מעט שמן בקערה ומניחים את הבצק לתפיחה של שעה וחצי-שעתיים, מכוסה במגבת לחה וסגורה עם שקית מעל.
שלב 3
0 דקות
לאחר התפיחה יוצרים כדורים ופותחים אותם לגודל פיתה. מומלץ להשאיר את הפיתה לתפיחה נוספת של חצי שעה בערך.
שלב 4
0 דקות
מבשלים את הרוטב על אש נמוכה.
שלב 5
0 דקות
מרססים את המחבת בשמן ומניחים מעל את הפיתה. מטגנים כמה דקות, כמו מלוואח. מורחים מעל הפיצה רוטב ומעל ניתן להתפרע בטעמי הגבינות הנפלאות. שילוב של גבינה צהובה עם מוצרלה, יוצא נהדר. מטגנים עוד שתי דקות ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את כל החומרים היבשים מלבד המלח והסוכר - אותם יש לערבב עם המים הפושרים עד שהכל נמס. מוסיפים קמח ושמן זית.
שלב 2
מתוך
5
יוצרים בצק רך וגמיש, מרססים מעט שמן בקערה ומניחים את הבצק לתפיחה של שעה וחצי-שעתיים, מכוסה במגבת לחה וסגורה עם שקית מעל.
שלב 3
מתוך
5
לאחר התפיחה יוצרים כדורים ופותחים אותם לגודל פיתה. מומלץ להשאיר את הפיתה לתפיחה נוספת של חצי שעה בערך.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים את הרוטב על אש נמוכה.
שלב 5
מתוך
5
מרססים את המחבת בשמן ומניחים מעל את הפיתה. מטגנים כמה דקות, כמו מלוואח. מורחים מעל הפיצה רוטב ומעל ניתן להתפרע בטעמי הגבינות הנפלאות. שילוב של גבינה צהובה עם מוצרלה, יוצא נהדר. מטגנים עוד שתי דקות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0