המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק ומתפיחים: מערבלים קמח ומלח במיקסר עם וו לישה. יוצקים שמן ומים תוך כדי לישה ולשים 10 דק' עד לקבלת בצק חלק.
מעבירים את הבצק לקערה ומצפים אותו בשמן זית. מכסים ומתפיחים שעתיים עד להכפלת הנפח.
מחממים תנור לחום המקסימלי כ-40 דק' מראש. מניחים אבן שמוט או תבנית הפוכה בתחתית התנור.
מכינים רוטב: מערבבים את כל החומרים לרוטב.
מעצבים ואופים: חוצים את הבצק ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בעובי 1/2 ס"מ וקוטר 30 ס"מ. מעבירים את הבצק לרשת פיצה ומסירים את השוליים המיותרים. מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות (כ-2 כפיות בלבד).
אופים על האבן או התבנית 7-5 דקות עד שהבצק מזהיב מעט.
מוציאים מהתנור ומורחים שוב מעט רוטב. מפזרים תוספות וגבינה ואופים עוד 7-5 דקות עד שהגבינה מבעבעת. מגישים מייד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0